Bamse – Bajer & Biksemad i Forum Bramdrupdam 1. oktober kl. 18.

Danmarks hyggeligste og ældste Bamse-kopiband!

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fat forankret i de mange hits, som Bamse Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamse og Bomles Venner!

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse repertoire, og forsangeren både ligner og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange. Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer.

Bomles Venner har spillet på festivaler, Open Air og byfester i hele landet, det har givet bandet god erfaring med at spille for et veloplagt publikum. Med Bomles Venner er der garanteret fællessang og god stemning!

METROPOL

Metropol er et vaskeægte coverband, som spiller et bredt udvalg af de bedste rock-, pop -og funknumre. Metropol kommer bogstavelig talt ud over scenekanten, og du kan ikke undgå at blive smittet af bandets enorme energi og spilleglæde under koncerten.

Metropol har fået stor ros for deres varierede repertoire, som består af et hav af nøje udvalgte fede og svedige numre af: Lukas Graham, Avicii, Volbeat, Coldpay, Madcon, Justin Timberlake, Nephew, George Ezra, Daft Punk, Alphabeat, Maroon5, DNCE, Bruno Mars, Thomas Hlmig, DAD og mange mange flere.

Hjemmeside: www,metropol-live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *