2 thoughts on “Bramdrupdam Petanque

 1. Bent Krone

  Hej
  Hvor melder vi os ind og hvornår spilles der?
  Er der etableret en Petanqueklub?

  Vi er 2 ældre mennesker, der har været med i ledelsen af DEN Danske Petanque Club i Fungirola i Spanien, hvor vi har boet i 23 år. Har stor erfaring med hensyn til spilleregler, planering af spilleplaner til turnering o,s,v.

  Vi glæder os til at spille.

  Med venlig hilsen
  Jonna og Bent Krone

  Svar
  1. Benny Pedersen Forfatter

   Hej Jonna og Bent Krone
   Dejligt at høre og møde erfarende spiller m.m. Er i boene her i Bramdrupdam? Vi er ikke en Petanqueklub. Vi Bramdrupdam Borgerforening har lavet banerne med tilhørende en form for opholdsoverdækning i tilfælde, hvis der skulle komme en regnbyge. Vi mangler endnu par småting i forbindelse med området. Banerne er lavet efter internationale mål, med de rigtige lag. Vi kalder og har døbt det Bramdrupdam Petanque, og der kommer en logo skilt op på huset. Det er opstået med hjælp fra Koldings Bydelspulje og via støtte fra medlemmer af Bramdrupdam Borgerforening. Vi har planlagt en gang om året en turnering og finde årets Bramdrupdam spiller.På grund af Corona er det ikke blevet til noget endnu.Det hele er så nyt for os endnu. Medlemmer af Bramdrupdam Borgerforening får koden til Petanque kuglerne i tilhørende boks, så de kan komme og spille uden selv at have Petanque kugler med. Beboer i bramdrupdam er alle velkommen til at spille på banerne.
   Vi har også tænk tanken hvis en klub gerne vil bruge banerne, hvor de på bestemte tidspunkte gerne vil have eneret på banerne, er dette også muligt. Her vil vi gerne have støtte penge fra klubben, som vil blive brugt til vedligeholdelse og forbedring af området.
   Jeg vil meget gerne høre nærmere fra jer, med hensyn til jeres erfaring til spilleregler, spilleplaner til turnering m.m. I kan give mig en mail til formand@bramdrupdam.net eller benny.pedersen@privat.dk.
   Tak for jeres interesse.
   Med venlig hilsen
   Benny

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *