Utraditionelt vælgermøde i Bramdrupdam

Utraditionelt

vælgermøde i

Bramdrupdam

Det finder sted fredag den 17. november fra kl. 16 til kl. 18 i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter.

 

Et samarbejde mellem Bramdrupdam Borgerforening, Bramdrupdam Lokalråd samt Bramdrupdam Sports- & Mødecenter resulterer i et utraditionelt vælgermøde. Det finder sted fredag den 17. november fra kl. 16 til kl. 18 i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter som optakt til kommunalvalget tirsdag den 21. november.

 

Normalt afvikles der en paneldebat i forbindelse md et vælgermøde. Det bliver imidlertid ikke tilfældet i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter, hvor ikke færre end 12 partier stiller op. I stedet for debatten bliver de enkelte partier præsenteret ved caféborde, og her kan borgerne så komme og snakke med den enkelte kandidat.

 

Måden at afvikle vælgermødet på betyder, at borgerne ikke nødvendigvis skal afsætte flere timer for at få svar på sit spørgsmål. Samtidig har borgeren mulighed for at gå mere i dybden med spørgsmål/svar, og det samme har kandidaterne, og det er op til den enkelte borger at bestemme, hvad emnet for spørgsmålet skal være. Det kan ske under afslappede former over en kop kaffe eller en vand, som er gratis. Andre drikkevarer skal købes.

 

–        Når vi er gået sammen om at arrangere denne form for vælgermøde, hænger det sammen med, at vi har en fornemmelse af, at de traditionelle vælgermøder med en paneldebat har overlevet sig selv. De er tidskrævende for deltagerne, og så sker det ofte det, at borgerne ikke synes, de får et ordentligt svar på deres spørgsmål, siger bestyrelsesmedlem i Bramdrupdam Lokalråd, Bodil Berthelsen.

 

Det er op til den enkelte borger hvilke emner, der skal drøftes på mødet i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter. Det ventes dog, at trafikken i og gennem Bramdrupdam samt strukturen omkring Bramdrup Skole vil blive ”varme” emner. Borgerne får også mulighed for at snakke med repræsentanterne for Bramdrupdam Borgerforening og Bramdrupdam Lokalråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *